MTH pakketdienst

Op zoek naar een betrouwbare partner voor uw pakketzendingen? MTH pakketdienst is de grootste pakketdienst van de regio Noord- en Noord West Veluwe met een jarenlange ervaring, betrokken en ervaren medewerkers en jong en goed onderhouden wagenpark.
Via ons netwerk kunnen wij dagelijks pakketten voor u verzenden naar bestemmingen in Nederland, België, Luxemburg en Europa aan zowel bedrijven als particulieren.
Naast uw pakketzendingen kunnen wij ook pallets en/of stukgoed zendingen voor u verzorgen.

Neem contact op

Neem contact op door het onderstaande formulier in te vullen of door ons te bellen op +31 (0) 341-269703.

Pakketten afhalen of brengen

U kunt er voor kiezen om de te verzenden pakketten bij ons af te leveren óf wij halen deze dagelijks bij u af. Al uw zendingen zullen dan via ons uitgebreide bezorg-netwerk op de plaats van bestemming afgeleverd worden.

Persoonlijk account

U kunt als klant voor het verzenden van pakketten een account krijgen. Dit geeft u de mogelijkheid om zélf uw zendingen in te voeren.

Zodra u uw zendingen heeft ingevoerd kunt u deze volgen van uw adres tot aan het adres van de ontvanger. Bovendien zult u ook op de hoogte gehouden worden als er een melding word gemaakt door de koerier (denk hierbij bijvoorbeeld aan een adresfout, pakket geweigerd e.d.).

Tarieven

De tarieven voor het verzenden van uw pakketten zijn zéér concurrerend. Natuurlijk zijn ze afhankelijk van: gewicht, omvang en afleveradres (binnen- of buitenland). Wilt u van ons een scherpe offerte ontvangen? Dan kunt u telefonisch +31 (0) 341-269703, via het contactformulier op onze website of per mail contact opnemen. Wij doen u graag een scherpe offerte.

Maak kennis met het Packs Netwerk