Over Packs

Packs is een kwaliteitsnetwerk met 62 zelfstandige Packscenters in de Benelux en is gespecialiseerd in de overnight aflevering van pakketten. De kracht van Packs is met name gelegen in de persoonlijke zorg die aan de pakketten gegeven wordt én in de aflevering van pakketten voor een bepaald tijdstip.

Door een fijnmazig netwerk van PackcCenters is Packs overal in de Benelux en altijd dichtbij. Een telefoontje – of een mail naar het PackCenter bij u in de buurt is genoeg om uw pakketten diezelfde werkdag op te laten halen. De Packs nachtlijnen zorgen er vervolgens voor dat uw pakketten naar het Centrale Overslag Punt ( COP ) in Leerdam worden vervoerd.

Neem contact op

Neem contact op door het onderstaande formulier in te vullen of door ons te bellen op +31 (0) 341-269703.

Track & Tracing:

Op alle overslagpunten worden uw pakketten steeds gescand zodat zichtbaar is waar uw pakket zich op welk moment bevindt. Uiteraard wordt ook de uiteindelijke afleverinformatie zichtbaar zodat u informatie heeft op welk tijdstip uw pakket door wie in ontvangst is genomen of wanneer die in de brievenbus is gedeponeerd.
Onze depots maken o.a. gebruik van ons geavanceerde softwareprogramma Packsonline, waarin door u, of door ons PacksCenter, niet alleen uw pakket kan worden gevold maar, door ons depot, ook de wagens waarmee onze chauffeurs uw pakketten afleveren.

Levering Packs:

Standaard levert Packs uw pakketten de volgende werkdag af voor 17:00 uur. Het maximale standaard collogewicht is 30 kilo en de maximale lengte is 275 cm.
Voor colli tot 35 kilo kent Packs het ‘ special care ‘ product Packs35. In verband met de afwijkende maat en/of het gewicht geldt hiervoor wel een afwijkend – hoger – tarief. Voor deze zendingen is tevens een afwijkende gordelomvang van 350 cm van toepassing.

Fast Packs:

U kiest voor een FastPacks als uw pakket er voor 12:00 uur, voor 11:00 uur, voor 10:00 uur of – in Nederland voor 09:00 uur moet zijn. Voor deze snellere levering betaalt u wel een toeslag.

Netwerkomvang Packs:

Depots: 62
Aantal Voertuigen: 850
Soort voertuigen: Combo’s, bestelbussen, bakwagens, vrachtwagens, 13.60 m trailers
Aantal Pakketen: 1.400.00 per jaar

Heeft u interesse in onze pakketservice, neem dan gerust contact met ons op voor onze prijzen.

Wij helpen u graag met het verzenden van brievenbuszendingen tot pallets!