Geschiedenis MTH

Op 01-04-2008 zijn mevrouw en meneer van Spijkeren begonnen aan een nieuwe uitdaging, namelijk een koerierdienst met als naam Mega Trading Holland.

Neem contact op

Neem contact op door het onderstaande formulier in te vullen of door ons te bellen op +31 (0) 341-269703.

De eerste opdrachten

Onze eerste opdrachten kwamen binnen dankzij een klant uit Nijkerk. Deze opdrachten werden uitgevoerd met onze Volkswagen Transporter. Al snel kwam er een tweede auto bij!

Het Packs netwerk

Niet lang daarna zijn wij in gesprek geraakt met Packs, een organisatie die zich focust op pakketdiensten. Na goed overleg hebben wij ons aangesloten bij Packs voor het bezorgen van dagelijkse pakketen.

Waar wij zijn begonnen in een hal bij een medekoerier die wij via het netwerk leerde kennen, zijn wij snel doorgegroeid en hebben in Harderwijk onze eigen depot opgezet.

Vaste klantenkring

Door de jaren heen hebben wij een vaste klantenkring opgebouwd waarvoor wij dagelijkse werkzaamheden verrichten. Ook is ons wagenpark inmiddels verder uitgebreid naar 3 caddy’s, een crafter, een bakwagen en 2 trekkers met trailer. 

Uitgroeien tot een familiebedrijf

MTH groeit als familiebedrijf steeds verder door. Zoon Danny is sinds 2019 mede-eigenaar geworden. Naast Danny werken ook onze dochter Samantha en twee zonen Djordy en Djeffrey en vaste medewerkers in het bedrijf en pakt iedereen zijn eigen taken op.

Wij hopen met onze kennis en ervaring die wij door de jaren heen hebben opgebouwd, nog een groter succes van MTH te maken samen met ons gezin en ons personeel.

Maak kennis met het Packs Netwerk