MTH LOGISTIEK

De dienstverlening van MTH Logistiek omvat een aantal verschillende taken.
U kunt bij ons terecht voor:

  • Uitlenen van beroepschauffeurs mét of zonder auto
  • Charterwerkzaamheden
  • Laad- en los assistentie
  • In- en ompak werk
  • Opslag

Neem contact op

Neem contact op door het onderstaande formulier in te vullen of door ons te bellen op +31 (0) 341-269703.

Beroepschauffeurs

Via MTH Logistiek kunt u gebruik maken van onze gemotiveerde en vaardige chauffeurs. Heeft u, naast een tekort aan chauffeurs, ook een trekker nodig dan hebben onze chauffeurs ook de beschikking over een lowdeck truck en een standaard truck.

Charterwerkzaamheden

U kunt ook gebruik maken van onze charterservice. Onder andere voor het omkoppelen, koppelen en vervoer van uw opleggers door heel Europa.

Laad- en losassistentie

Indien u een tekort aan personeel óf hulpmiddelen voor laden en lossen heeft, kunt u gebruik maken van deze dienst van MTH Logistiek. Met onze ervaren en betrokken logistieke medewerkers assisteren wij u graag. Mét of zonder hulpmiddelen als: heftruck, stapelaar, pompwagens e.d.

In- en ompak werk

MTH is gespecialiseerd in het vakkundig en snel ompakken van diverse goederen. U brengt uw producten bij ons, of ze worden door ons bij u afgehaald en wij verzorgen het in- en ompakken. Dit kunnen goederen zijn maar ook het samenstellen van mail- en direct mailpakketten. Natuurlijk regelen wij de verzending van deze pakketten ook voor u met MTH pakketdienst.

Opslag

Heeft u tijdelijk of voor langere tijd (extra) opslagruimte nodig? Dan is MTH Logistiek een vertrouwde en voordelige partner. U kunt met een gerust hart de zorg voor uw goederen aan ons overlaten.