MTH Koeriers

Vanzelfsprekend is het voor u belangrijk dat uw spoedzendingen zo snel en zo zorgvuldig mogelijk op het juiste afleveradres aankomen en dat het liefst tegen een aantrekkelijk tarief. MTH Koeriers verzorgt al jaren met de grootste zorg deze zendingen in Nederland en de rest van Europa.

Neem contact op

Neem contact op door het onderstaande formulier in te vullen of door ons te bellen op +31 (0) 341-269703.

Ervaren chauffeurs

Onze representatieve, ervaren en betrokken chauffeurs vervoeren uw zendingen met de hoogste spoed naar ieder gewenst adres binnen Europa.

Jong en goed wagenpark

Voor onze koeriersdiensten hebben wij de beschikking over een jong en goed onderhouden wagenpark van 3 combo’s, een Volkswagen Crafter en een bakwagen. Voor elke zending het juiste vervoermiddel.

Dezelfde dag geleverd

Indien u een zending heeft die nog dezelfde dag afgeleverd dient te worden, kunt u snel en eenvoudig contact met ons opnemen via telefoon +31 (0) 341-269703 of via het Contactformulier op onze website. Samen met u bekijken we dan snel wat de mogelijkheden zijn en welke auto we voor u kunnen inzetten. Onze chauffeur zal de zending vervolgens bij u ophalen en aansluitend lossen op locatie.